Naar de content

Succes op Hickstead: Jinocentia Eickenrode bij familie Whitaker en finaleplaats Ignigena Eickenrode

28 juli 2018

Een leuke video uit Engeland. De door ons gefokte vierjarige Jinocentia Eickenrode (Arezzo VDL uit Eline H v.Indoctro x Corrado I) ontwikkelt zich goed in de stallen van John en Clare Whitaker. De vosmerrie springt op de video een mooie ronde op het concours in Hickstead met Joanne Whitaker. Jinocentia is in eigendom van een investeerder uit Koeweit. 

Er was ook succes voor een andere jonge Eickenrode in Hickstead: Ignigena Eickenrode (v.Eldorado vd Zeshoek uit Heartbeat Z v.Heartbreaker) wist onder David Harland eerder deze week al de 7de prijs te pakken in een deelnemersveld van 80. In de 5-jarigen rubriek werd de combinatie zelfs 5de en verdiende zo een ticket voor de finale! 

Probeer anders één van onze andere berichten

Terug naar overzicht
16 juni 2022
Veulens

Dominator x Padinus hengstveulen

Het laatste veulen van het jaar is geboren: een Dominator 2000 Z hengstveulen uit Briolita (v.Padinus), die al een 1.55m, 1.50m en 1.40m springpaard gaf. Ze behaalde 80/85 punten op de merriekeuring en werd zodoende uitgenodigd voor de NMK, naast de voorl. keur titel draagt ze ook het prestatie predikaat.

Bekijk bericht
27 mei 2022
Veulens

Eldorado vd Zeshoek x Vingino hengstveulen

Bekijk bericht
3 mei 2022
Veulens

Grandorado x Cardento veulen

We hebben een groot, atletisch veulen van Grandorado TN mogen verwelkomen uit onze merrie Kalorata Eickenrode (Cardento x Heartbreaker).

Bekijk bericht
25 april 2022
Veulens

Emerald x Padinus veulen

Er is een apart getekend hengstveulen geboren van Emerald. Dit veulen is via ET gefokt uit onze merrie Briolita voorl. keur prok prestatie (v.Padinus).

Bekijk bericht