Naar de content

Over Eickenrode

Van harte welkom op Eickenrode. Wij, de familie Van der Waaij, zijn gevestigd in Kootwijkerbroek in de Gelderse Vallei. Het fokken en de paardenhouderij is voor ons een echte familiegelegenheid  waar wij veel plezier aan beleven. De hobby wordt voornamelijk bedreven door Johan van der Waaij en dochter Aline. Echtgenote Anneke en zoon Pieter-Corné zijn hierbij van onmisbare steun.

Onze paarden

Ons doel is om een top sportpaard te fokken, voornamelijk in de discipline springen. Om dit te bereiken zijn wij continu op zoek naar de passende hengsten om te kruisen met kwaliteitsvolle merries uit sterke moederlijnen.

Hierbij vinden wij naast de potentie voor de hogere springsport ook het behoud van een goed exterieur, een goed karakter en de rijdbaarheid zeer belangrijk.

Fokmerries

Wij fokken met zorgvuldig uitgezochte merries die ons aanspreken in zowel bloedsopbouw, moederlijn en eigen kwaliteiten.

Sportpaarden

Ieder jaar houden wij ook enkele veulens aan om later als (toekomstig) sportpaard te verkopen.

Veulens

Elk veulenseizoen worden er meerdere veulens uit interessante bloedlijnen geboren op Eickenrode. Een correct, aansprekend exterieur en functionele bewegingen staan hierbij hoog in het vaandel.

 

Leven op Eickenrode

Op Eickenrode komt de liefde voor het buitenleven en passie voor paarden samen. Gelegen op de Veluwe, in de Gelderse Vallei, is het werkelijk wonen in het groen.

Bekijk nog 3 foto’s
Bekijk nog 3 foto’s
Bekijk nog 3 foto’s
Bekijk nog 3 foto’s
Bekijk nog 3 foto’s
Bekijk nog 3 foto’s
Bekijk nog 3 foto’s
Bekijk nog 3 foto’s