Naar de content

Jignipes Eickenrode eerste fokproduct in Aachen

4 juli 2022

Een echte fokkersdroom: een zelfgefokt paard zien meestrijden op de magische graspiste van CHIO Aachen. John Whitaker kwam afgelopen week aan start in de 8-jarigen rubriek met Jignipes Eickenrode (Zirocco Blue VDL uit Heartbeat Z v.Heartbreaker x Acord II x Calando I, Holsteiner lijn 206 van o.a. Lord Z). Na een foutloze ronde en plaatsing op dinsdag volgde nog een 0-resultaat in de tweede kwalificatie op donderdag en daarmee verzekerde de combinatie zich van een plaats in de finale op zaterdag. Wij zijn dit weekend op uitnodiging van de eigenaar afgereisd naar Aken om John Whitaker en Jignipes Eickenrode hun eerste 1.50m proef te zien springen. We zijn zeer trots en dankbaar voor deze prachtige ervaring!

Probeer anders één van onze andere berichten

Terug naar overzicht
3 augustus 2022

Grandorado x Cardento x Heartbreaker merrieveulen in HorseSales.auction

Bekijk bericht
16 juni 2022
Veulens

Dominator x Padinus hengstveulen

Het laatste veulen van het jaar is geboren: een Dominator 2000 Z hengstveulen uit Briolita (v.Padinus), die al een 1.55m, 1.50m en 1.40m springpaard gaf. Ze behaalde 80/85 punten op de merriekeuring en werd zodoende uitgenodigd voor de NMK, naast de voorl. keur titel draagt ze ook het prestatie predikaat.

Bekijk bericht
27 mei 2022
Veulens

Eldorado vd Zeshoek x Vingino hengstveulen

Bekijk bericht
3 mei 2022
Veulens

Grandorado x Cardento veulen

We hebben een groot, atletisch veulen van Grandorado TN mogen verwelkomen uit onze merrie Kalorata Eickenrode (Cardento x Heartbreaker).

Bekijk bericht