Gladius Eickenrode

 

Algemene gegevens:

 

Naam:

 Gladius Eickenrode

Afstamming:

 Harley VDL x Indorado

Geslacht:

 Ruin

Geboortejaar:

 2011

Kleur:

 Bruin

Stokmaat:

 1.69m

Stamboek:

 KWPN

Predikaten

ster PROK

Niveau

ISJ 1.35m 

 

 

 

 

Gladius Eickenrode beschikt over goede, ruime gangen met een uitstekende galoppade en lijkt veel potentie voor de hogere springsport te bezitten. Gladius is PROK gekeurd, draagt het sterpredikaat en maakte in het outdoorseizoen van 2017 succesvol zijn debuut in de internationale ring voor 6-jarigen. In oktober 2017 is Gladius Eickenrode verkocht aan een uiterst professionele stal die zich bezig houdt met de in- en verkoop en bemiddeling van springpaarden in het hoge segment voor de internationale markt, met name de USA. In 2018 heeft Gladius de oversteek gemaakt naar de Verenigde Staten en heeft daar onder zijn nieuwe amazone inmiddels al aansprekende resultaten in het 1.35m behaald. 

 

Harley VDL

De vader van Gladius Eickenrode is Harley VDL, wiens afstamming op en top sport en fokkerij combineert. De vaderlijn bestaat uit drie internationale springpaarden op rij, te weten Heartbreaker, Carthago en Caletto I. Ook zijn zij vader van vele internationale springpaarden en goedgekeurde hengsten, o.a. Toulon, Mylord Carthago, Countess G en Cantus. Moeder Larthago won vele 1.40m en 1.50m parcoursen. Zij bracht naast Harley VDL, de AES goedgedkeurde en 1.50m springende Cevin Z, de 1.45m Zangersheide goedgekeurde Dimitri, de 1.60m springende Soren Z, de KWPN goedgekeurde Casago van Piergiorgio Bucci en nog veel meer springpaarden die op hoog niveau actief zijn. Uit de halfzus van Harley's moeder komt de Zangersheide goedgekeurde Caritano Z.

Harley VDL springt met veel inzet, afdruk en techniek. Dit geldt ook voor zijn nakomelingen. Zoon Harmony werd goedgekeurd bij het NRPS. Harley lijkt door te breken als leverancier van veelbelovende springpaarden

 

Boracific VDL 

Moeder Boracific VDL is een NMK merrie, zie beschrijving bij Boracific VDL voor meer informatie over de moederlijn van Gladius Eickenrode.

 

 

 

 

Afstamming:

 

 

Heartbreaker

Nimmerdor

 

Harley VDL

 

Bacarole

 

 

Larthago

Carthago

Gladius Eickenrode

 

 

Daisy IV

 

 

Indorado

Corrado I

 

Boracific VDL

 

Aida

 

 

Pacific VDL

Indoctro

 

 

 

Shoraya

 Voor de gehele moederlijn, klikt u hier.

 

Eickenrode's Gladius juni 2017: 

 

Eickenrode's Gladius feburari 2017: