Naar de content

Kamena Eickenrode succesvol op Sunshine Tour

16 februari 2022

Kamena Eickenrode (Etoulon VDL uit Eline H v.Indoctro x Corrado I) doet vooralsnog goede zaken op de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera, Spanje. De zevenjarige merrie wordt door James Connors Smyth uitgebracht in de zevenjarige rubrieken namens HK Horses, van Richard Howley en Morgan Kent. De Ierse Grand Prix ruiter Howley kocht Kamena in 2020 aan op de Sunshine Tour, die daar opvallend sprong onder Alice Palmer (GBR). 

Probeer anders één van onze andere berichten

Terug naar overzicht
16 juni 2022
Veulens

Dominator x Padinus hengstveulen

Het laatste veulen van het jaar is geboren: een Dominator 2000 Z hengstveulen uit Briolita (v.Padinus), die al een 1.55m, 1.50m en 1.40m springpaard gaf. Ze behaalde 80/85 punten op de merriekeuring en werd zodoende uitgenodigd voor de NMK, naast de voorl. keur titel draagt ze ook het prestatie predikaat.

Bekijk bericht
27 mei 2022
Veulens

Eldorado vd Zeshoek x Vingino hengstveulen

Bekijk bericht
3 mei 2022
Veulens

Grandorado x Cardento veulen

We hebben een groot, atletisch veulen van Grandorado TN mogen verwelkomen uit onze merrie Kalorata Eickenrode (Cardento x Heartbreaker).

Bekijk bericht
25 april 2022
Veulens

Emerald x Padinus veulen

Er is een apart getekend hengstveulen geboren van Emerald. Dit veulen is via ET gefokt uit onze merrie Briolita voorl. keur prok prestatie (v.Padinus).

Bekijk bericht