Naar de content

Jignipes Eickenrode naar John Whitaker

24 mei 2021

Jignipes Eickenrode heeft een ruiterwissel ondergaan. Na recent succes onder Nick Channing-Williams, waaronder winst in de Medium Tour en een foutloos 1.40m debuut, is de schimmelruin nu verhuisd naar de stallen van de familie Whitaker. Onder niemand minder dan de levende legende John Whitaker zet Jignipes Eickenrode zijn carrière voort. Afgelopen weekend was de vuurdoop voor de nieuwe combinatie. Ze noteerden meerdere foutloze rondes en klasseringen in de 7-jarigen rubrieken in Bolesworth. We wensen de nieuwe combinatie veel geluk. 

In maart is er een volle zus van Jignipes Eickenrode geboren: een merrieveulen van Zirocco Blue VDL uit onze merrie Heartbeat Z (v.Heartbreaker x Acord II x Thia v.Calando I). Dit is het lijntje van Lord Z, die eveneens onder John Whitaker succesvol was. 

Probeer anders één van onze andere berichten

Terug naar overzicht
16 juni 2022
Veulens

Dominator x Padinus hengstveulen

Het laatste veulen van het jaar is geboren: een Dominator 2000 Z hengstveulen uit Briolita (v.Padinus), die al een 1.55m, 1.50m en 1.40m springpaard gaf. Ze behaalde 80/85 punten op de merriekeuring en werd zodoende uitgenodigd voor de NMK, naast de voorl. keur titel draagt ze ook het prestatie predikaat.

Bekijk bericht
27 mei 2022
Veulens

Eldorado vd Zeshoek x Vingino hengstveulen

Bekijk bericht
3 mei 2022
Veulens

Grandorado x Cardento veulen

We hebben een groot, atletisch veulen van Grandorado TN mogen verwelkomen uit onze merrie Kalorata Eickenrode (Cardento x Heartbreaker).

Bekijk bericht
25 april 2022
Veulens

Emerald x Padinus veulen

Er is een apart getekend hengstveulen geboren van Emerald. Dit veulen is via ET gefokt uit onze merrie Briolita voorl. keur prok prestatie (v.Padinus).

Bekijk bericht